Innerlijke conflicten en belemmeringen, we hebben ze liever niet. Sterker nog, we willen ze vaak niet.

Als je eerlijk en oprecht naar jezelf kijkt vind je de conflicten wel. Ze hebben een oorsprong, een functie en een doel. Vaak zijn ze een last en komen ze naar voren op de meest onwenselijke momenten. Misschien zijn ze zelfs al jaren een vast patroon in je leven geworden en zeg je weleens: " Zo ben ik gewoon".

Nu je dit zo leest wil ik je bewust maken van jouw eigen unieke psychodynamiek. Hiermee bedoel ik al je gedragspatronen, overtuigingen, maniertjes, uitingen, gedachten en gevoelens die jij hebt. Wat maakt dat ze er zijn en wanneer zijn ze er gekomen? Welke duw je weg in je onderbewustzijn (uit schaamte, schuld, pijn of verdriet) en welke zet je juist in om iets voor elkaar te krijgen. Het gevolg is vaak dat we meester zijn geworden in het ontkennen, verdringen of weglachen van datgene wat ons zo gevangen houdt. "Het gaat best hoor!" of "We gaan gewoon door!" zijn vaak gehoorde kreten.

De coaching en counseling begeleidingsvorm van Kingdom Care biedt jou de  mogelijkheid om bovenstaande te transformeren naar een stevige en veerkrachtige identiteit! 

​Er komt een moment dat het niet meer gaat... je emmer is vol of zelfs overgelopen. Je wilde wel hulp, maar elke keer was daar dat stemmetje in je hoofd die je ervan overtuigde dat het straks wel weer beter zal gaan. Nu ben je gebroken en kan je gewoon niet meer, met alle gevolgen van dien. Laat je het zover komen? 

WAT IS COACHING?

Coaching is iemands potentiele kwaliteiten vrijmaken, zodat hij die zo goed mogelijk kan inzetten. Het is niet onderwijzen, maar het leren bevorderen. Het gaat erom dat jij leert verder te ontwikkelen in waar jij zo graag naartoe wilt.

WAT IS COUNSELING?

Counseling is een vorm van individuele psychosociale begeleiding waarbij ingezoomd wordt op ongewenste, pijnlijke en moeilijke situaties in jouw leven. Hierdoor ervaar je klachten zoals stress, moeheid, weinig energie, lusteloosheid, spanningsklachten of een ontevreden gevoel.

Afgestemd op jouw hulpvraag zal er coaching of counseling ingezet worden om jou verder te helpen. Soms is er een combinatie van beide nodig. Tijdens onze kennismaking proberen we hier duidelijkheid in te krijgen.

Psychologische modellen

Ik maak gebruik van diverse psychologische modellen en als jij hier behoefte aan hebt, inzichten en toepassingen vanuit de bijbel.

  • Toepassingen uit de EFT (emotionally focused therapie)
  • Contextuele therapie in de vorm van beeldtaal
  • Voice dialogue methode
  • Groundwork gedachtegoed

Jij bent van harte welkom bij Kingdom Care

Maak nu een afspraak voor een intakegesprek. In dit gesprek wordt snel duidelijk of Kingdom Care bij jou of jullie past.

Kingdom Care

Lorentzweg 10
3752 LH Bunschoten-Spakenburg

T +31 6 20627505
E ewout@kingdomcare.nl

AFSPRAAK MAKEN OF CONTACT

Laat een bericht achter via dit formulier. Wij reageren doorgaans binnen 24 uur op een bericht.
Met vriendelijke groeten, Kingdom Care

Kingdom Care
Dieselweg 29

3752 LB Bunschoten-Spakenburg
Kvk nr: 86052187
BTW nr: NL863845526B01

Klachten?

Kingdom Care is aangesloten bij geschilleninstantie Solopartners Lidnummer: 107008

© 2018-2021 Alle rechten voorbehouden aan Kingdom Care.
Design & Realisatie Matthias Zomer.

TOP