Trek je het nog een beetje?

Het kan een turbulent bestaan zijn voor jou als jong mens zo rond de 17 tot 23 jaar. Je krijgt meer verantwoordelijkheid, meer verplichtingen en je staat vaker voor een keuze en dat kan soms behoorlijk pittig zijn. Dit kan leiden tot flink wat angst, onzekerheid en stress. De ene doorloopt deze periode zonder al te veel problemen, maar de ander vindt het heel moeilijk om richting aan zijn/haar leven te geven. Waar ligt dat dan aan? Dat is heel persoonlijk en nooit te vergelijken met waar een ander mee kampt. Jij bent jij en binnenin jou ligt de sleutel naar jouw doel en verlangen.

Hier bij Kingdom Care gaan we samen op zoek naar wat er nodig is jou weer lekker in je vel te laten voelen, zodat jij weer vertrouwen in jezelf krijgt. Je leert en ontdekt jouw unieke persoonlijkheid (identiteit) en hoe je daar dichtbij blijft, zodat wat je ook onderneemt beter gaat. 

Als je thuis woont is er soms een gesprek met je ouder(s) nodig, maar altijd eerst in overleg met jou. 

Deze vorm van coaching sluit aan op jouw behoefte en kan zowel stimulerend en motiverend zijn, maar soms ook provocerend en confronterend. We doen wat nodig is om te voelen binnen en buiten jouw comfortzone, zodat jouw doel zichtbaar en helder wordt.

Kingdom Care werkt met voor jou passende methodieken en als jij dat wil verschillende inzichten uit de bijbel. 

 

Na dit traject zal je merken dat je meer bewust van jezelf bent en in wie je mag zijn. Je voelt je meer stabiel en je hebt het vermogen ontwikkeld om goede keuzes te maken, zodat jij en jouw relaties tot zijn recht komen.

Jij bent van harte welkom bij Kingdom Care!

Maak nu een afspraak voor een intakegesprek. In dit gesprek wordt snel duidelijk of Kingdom Care bij jou past.

Ervaringen

Recensies van jongeren zelf of de ouders
  • Ewout geeft je het gevoel dat je er niet alleen in staat in je weg naar herstel, het intensieve meeleven en het sturen naar de juiste richting is voor mij erg belangrijk geweest. Stelt ook altijd de juiste vragen en de ruimte om zelf na te denken over de situatie waar je in zit, dit gecombineerd met de juiste uitstraling is een fantastisch talent van Ewout. Ook krijg je het gevoel dat je alles kan vertellen zonder bang te zijn voor oordeel of afwijzing. Na het proces ben ik me vrijer en opener gaan voelen naar andere toe en ook mijn omgeving geniet daarvan.
    Arnout, 17 jaar
  • Toen onze zoon zich steeds meer afsloot voor ons hebben we vrij snel advies gevraagd bij Kingdom Care. We hadden het gevoel dat het met hem de verkeerde kant opging. Hij ging dingen doen waar wij als ouders niet gelukkig mee waren. Ewout heeft een aantal mooie gesprekken gevoerd met ons samen en met hem alleen. Hij liet hem merken dat zijn mening er ook mag zijn. Hij gaf onze zoon inzicht in zijn eigen gedrag, het gevolg daarvan en de keuze die hij daar zelf in heeft. Ook ging hij met ons als ouders aan de slag en gaf ons handvatten om ook de wisselwerking in ons gezin te verbeteren. Het puberbrein leren begrijpen geeft ons al zoveel meer begrip en daar kunnen we nu ook echt wat mee doen. Wij proberen als ouders nu veel meer ons gevoel te herkennen en uit te spreken, zodat er meer duidelijkheid is en onze zoon weet waar hij aan toe is. Dat het veilig en vertrouwd voelt thuis. Ewout werkte met ons vanuit zijn christen zijn. Dit vonden wij een heel groot pluspunt. Door zijn houding en veilige uitstraling voel je je snel op je gemak. Wij hebben er als gezin heel veel aan gehad. Onze zoon is meer toegankelijk en beter aan te spreken op zijn gedrag. Hij vertelt nu zelfs dingen spontaan uit zichzelf!
    Moeder van zoon
  • ''Toen ik bij Ewout aankwam was ik erg onzeker, voelde ik me veel eenzaam en was ik er fysiek slecht aan toe. Ik was bang dat hij net als anderen met labels en oordeel zou komen, maar hij gaf me juist compassie, vertrouwen en verbinding. Ik voelde me gezien en gehoord door Ewout, omdat hij oprecht geïnteresseerd naar mij luisterde. Hij liet me zelf ontdekken hoe ik oordeelloos naar mezelf en mijn emoties kon kijken. Hij bleef in mij geloven, wat mij hoop gaf. Ik leerde om ongemak niet uit de weg te gaan, maar om de confrontatie aan te gaan met de waarheid. Door zijn begeleiding zoek ik mijn waarde niet meer in mijn afwezige vader, in mensen/dingen om mij heen of in het verleden, maar heb ik het gevonden in Jezus. Er is ruimte ontstaan waarin ik steeds meer mezelf kan zijn en ik mijn talenten in kan zetten voor Gods Koninkrijk. Ewout, bedankt voor je Kingdom Care!''
    Jessa, 18 jaar

Kingdom Care

Lorentzweg 10
3752 LH Bunschoten-Spakenburg

T +31 6 20627505
E ewout@kingdomcare.nl

AFSPRAAK MAKEN OF CONTACT

Laat een bericht achter via dit formulier. Wij reageren doorgaans binnen 24 uur op een bericht.
Met vriendelijke groeten, Kingdom Care

Kingdom Care
Dieselweg 29

3752 LB Bunschoten-Spakenburg
Kvk nr: 86052187
BTW nr: NL863845526B01

Klachten?

Kingdom Care is aangesloten bij geschilleninstantie Solopartners Lidnummer: 107008

© 2018-2021 Alle rechten voorbehouden aan Kingdom Care.
Design & Realisatie Matthias Zomer.

TOP