Relatie coaching of counseling?
Werken aan je relatie is sowieso niet verkeerd!

Eigenlijk is het sowieso goed om eens naar je relatie te kijken met een professional. Zelfs als het allemaal wel goed gaat tussen jullie. In dat geval spreek je niet van relatiecounseling, maar van relatie coaching. Vanuit oprechte interesse en zonder oordeel luister ik naar jullie verhaal. Ik houd jullie een spiegel voor en samen gaan we op zoek naar de onderdelen in jullie relatie waar weer nieuw leven doorheen mag stromen. Het getuigt van kracht en kwetsbaarheid als jullie beiden deze relatie check-up aandurven. Maar 1 ding is zeker; jullie fundament zal steviger zijn dan ooit! Je voorkomt er niet alleen ellende mee, maar jullie relatie wordt ook dieper, mooier en rijker als je elkaars unieke eigenheid kan blijven zien en waarderen.

Sleur in de relatie

Elke relatie komt in een fase van vanzelfsprekendheid of sleur. Je kent elkaar door en door, maar voor je het weet is daar die welbekende sleur en kan het zomaar eens zijn dat jullie langs elkaar heen leven, terwijl jullie toch in hetzelfde bed slapen. Je hebt het druk, je weet toch wel hoe de ander zal reageren op jouw vraag of voorstel, dus je laat het maar zitten. Net als de vorige keer trouwens.

Crisis in de relatie

En dan, dan verlies je elkaar uit het oog, met alle gevolgen van dien.  Jullie stevenen af op een crisis, of jullie zitten er al middenin. Het kan zijn dat er wat heftigs is gebeurd waar maar moeilijk mee te leven valt. Ruzie op ruzie en misschien vraag je je weleens af of je nog wel bij elkaar wilt blijven.

Misschien zijn jullie in een fase beland dat er nu echt iets moet gebeuren! Dat je dit nu leest kan reden genoeg om de volgende stap te zetten. Neem contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden en plannen we een intake in.

Er is altijd hoop! Het kan echt anders!
Als eerste begeleid ik jullie, als dat nodig is, uit de crisis. Om jullie relatie te veranderen is het van groot belang dat jullie allebei een hoge bereidheid laten zien. Alleen dan zal dit counseling traject ook echt slagen. Het kan zijn dat jullie eerst afzonderlijk van elkaar enkele sessies volgen om te onderzoeken wat er nodig is, maar meestal kunnen jullie samen van start. Dit zal tijdens de intake duidelijk worden.

Jullie zijn van harte welkom bij Kingdom Care

Maak nu een afspraak voor een intakegesprek. In dit gesprek wordt snel duidelijk of Kingdom Care bij jullie past.

Ervaringen

Een aantal mensen hebben hun ervaring op papier gezet.
  • Een gedreven coach met een groot hart voor mensen en met oprechte interesse, dat is wat je kan verwachten van Ewout. Ik ken Ewout inmiddels al een aantal jaren. Hij is een warm en oprecht mens die een duidelijk doel voor ogen heeft: zijn droom volgen. De keuze van Ewout om Coach en Counselor te worden vind ik voor de hand liggend. Hij is daar duidelijk naartoe gegroeid. Ik ben bijzonder onder de indruk van de manier waarop Ewout mensen weet te bemoedigen. Een gesprek met hem is nooit gewoon en je voelt je daarna gesterkt en vol energie.
    Client
  • Ewout heeft een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Hij weet wat hij wil: zijn talenten inzetten om anderen te helpen groeien. Hij is gepassioneerd en gedreven om dat te doen. De kennis en ervaring die hij heeft, wil hij graag inzetten om anderen te helpen en (daardoor) ook zelf te groeien. En.. ik denk dat hij iets extra's te bieden heeft. Vraag hem er maar eens naar en je zult begrijpen wat ik bedoel..
    Relatie
  • "Ewout heeft mij inzichten gegeven die eindelijk begonnen te landen. Hij heeft me zoveel geleerd en het traject heeft uiteindelijk mijn huwelijk gered. Mijn vrouw heeft er een nieuwe man voor terug gekregen die open is en kwetsbaar wat een wisselwerking gaf. Ook zij is mee veranderd waardoor we een nieuw hoofdstuk mochten starten. Dankjewel Ewout voor jouw geduld en scherpe vragen. De rust die jij uitstraalt tijdens de gesprekken lieten me de ruimte om het in mijn tempo te doen. Je bent een unieke coach met een gave om het beste in de mens naar boven te halen".
    Harm

Kingdom Care

Lorentzweg 10
3752 LH Bunschoten-Spakenburg

T +31 6 20627505
E ewout@kingdomcare.nl

AFSPRAAK MAKEN OF CONTACT

Laat een bericht achter via dit formulier. Wij reageren doorgaans binnen 24 uur op een bericht.
Met vriendelijke groeten, Kingdom Care

Kingdom Care
Dieselweg 29

3752 LB Bunschoten-Spakenburg
Kvk nr: 86052187
BTW nr: NL863845526B01

Klachten?

Kingdom Care is aangesloten bij geschilleninstantie Solopartners Lidnummer: 107008

© 2018-2021 Alle rechten voorbehouden aan Kingdom Care.
Design & Realisatie Matthias Zomer.

TOP