top of page
_DSC2668.jpg

‘The cave you fear to enter holds
the treasure you seek’

BEN JE MOE? GEFRUSTREERD?
WIL HET MAAR NIET LUKKEN?
JE BENT WELKOM BIJ KINGDOM CARE.

Hier kijken we met je mee. We luisteren naar wat je zegt. Zonder oordeel en met oprechte aandacht. Jij mag vertellen wat er is. Innerlijke conflicten en belemmeringen staan ons vaak in de weg. Sterker nog; ze zijn onderdeel van jouw persoon geworden. Of je nou wil of niet… Vaak zijn ze een last en komen ze naar voren op de meest onwenselijke momenten. Misschien zijn ze zelfs al jaren een vast patroon in je leven geworden en zeg je weleens: "zo ben ik gewoon''.

​Nu je dit zo leest wil ik je bewust maken van jouw eigen unieke psychodynamiek. Hiermee bedoel ik al je gedragspatronen, overtuigingen, maniertjes, uitingen, gedachten en gevoelens die jij hebt. Wat maakt dat ze er zijn en wanneer zijn ze er gekomen? Welke duw je weg in je onderbewustzijn (uit schaamte, schuld, pijn of verdriet) en welke zet je juist in om iets voor elkaar te krijgen. Het gevolg is vaak dat we meester zijn geworden in het ontkennen, verdringen of weglachen van datgene wat ons zo gevangen houdt. "Het gaat best hoor!" of "We gaan gewoon door!" zijn vaak gehoorde kreten.

De coaching en counseling begeleidingsvorm van Kingdom Care biedt jou de mogelijkheid om bovenstaande te transformeren naar een stevige en veerkrachtige identiteit!

Kennismaking

Telefonisch of in de praktijk

Maximaal 30 minuten

Vrij van tarief

Individuele sessie

In de praktijk

Maximaal 90 minuten 

€130

bottom of page