top of page

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Jenny en Ewout van de Groep.

Getrouwd in 2005 en woonachtig in het mooie Bunschoten-Spakenburg. Samen hebben wij de zorg over 2 prachtige pleegkinderen en een hele lieve trouwe vriendin; een Golden Retriever.

 

Dat wij deze prachtige coachpraktijk nu samen runnen is een droom die uitkomt!

Man en vrouw, collega’s, maatjes en lovers; we zijn het allemaal. Dat kost soms wat meer planning en organisatie, maar de bijkomende voordelen zijn enorm en zelfs onderscheidend. Want elk proces, vraagstuk of dilemma bespreken we samen. 2 paar ogen voor jouw hulpvraag.

Of zoals onze 2 kinderen af en toe zeggen; Je zal maar 2 coaches als ouders hebben! Of zou dit niet positief bedoeld zijn...?

_DSC2579.jpg

JENNY

Graag wil ik me aan je voorstellen!

Ik ben een goede luisteraar, nieuwsgierig en doortastend. Van mensen in mijn omgeving hoor ik vaak dat ik de kwaliteit heb anders naar de dingen te kijken. Wat ik ook terug hoor is dat mensen zich snel comfortabel bij mij voelen. Ik denk dat dat klopt. Veiligheid en vertrouwen staan bij mij bovenaan op het menu. Van rode wijn, mijn hond, koken en bakken, muziek, een ‘echt’ gesprek en chocola word ik blij en ontspannen. Naast echtgenote en pleegmoeder ben ik coach/counselor in onze gezamenlijke praktijk Kingdom Care. Het perfecte plaatje van kinderen krijgen was niet voor ons weggelegd. Hierdoor weet ik helaas maar al te goed wat het is om te rouwen over iets wat er nooit zal zijn. Ik geloof dat er een levensles zit in alles wat je meemaakt, ook als het heel verdrietig en naar is. Door het pleegouderschap ken ik het geluk om een gezin te zijn. Samen een gezin zijn kan ik soms een uitdaging vinden en tegelijkertijd als intens genieten ervaren. Hoe cliché ook; de spiegel van kinderen is ook hier aanwezig en soms best confronterend. Hechting en loyaliteit zijn hierin erg belangrijk. Als coach/counselor komen deze levenslessen goed van pas. Ik heb een sterk inlevingsvermogen en heb compassie voor jouw verhaal. Ik kijk naar je, om je echt te kunnen zien. Samen gaan we op weg naar waar jij zo naar verlangt. Onderweg zal je merken dat je door nieuwe inzichten en ontdekkingen anders gaat kijken naar je belemmering. Vanuit liefde voor jezelf ga jij dan als vanzelf nieuwe, goede en gezonde keuzes maken. Dat geeft vrijheid!

Healing doesn't mean the hurt never existed, it means the hurt no longer controls our lives. 

EWOUT

Laten we kennismaken!

Na 20 jaar ervaring in het avontuurlijke leven bij de Koninklijke Marechaussee en 5 jaar in mijn praktijk voor coaching, counseling en training, weet ik het zeker: Dit is waarvoor ik in de wieg gelegd ben! Mijzelf als instrument (coach/counselor) inzetten om jou daar te brengen waar je echt naar verlangt. Ik bereid de weg en maak zichtbaar wat niet stroomt in jezelf. Wat vast en hardnekkig is. Misschien al lange tijd. Je bent welkom! Jij als individu of jullie als stel. Van zelfstandig ondernemer tot C.E.O van een groot bedrijf. Een belangrijke kernwaarde van mij is dat ik iedereen gelijkwaardig zie, zodat we échte ontmoetingen hebben. Zonder belemmerende maskers of een dun laagje chroom. Ik spiegel je wat ik zie, luister met oprechte aandacht en geef terug wat ik voel. Soms met een zachte en liefdevolle touch en soms met een indringende stevige blik. Zodat jij uit de diepgewortelde patronen kan stappen en het échte proces van heling en ontwikkeling kan beginnen. Want op de juiste weg, met een liefdevolle maar scherpe waarheid ga jij léven zoals je bedoeld bent!

_DSC2711_edited_edited.jpg
bottom of page