top of page
_DSC3109.jpg

"The most powerful leadership tool you have
is your own personal example"

Coachjaar

HET KINGDOM CARE COACHJAAR
 

Vrijwel iedere ondernemer of leidinggevende krijgt vroeg of laat te maken met vraagstukken, problemen of dilemma’s op zijn pad. Drempels in je persoonlijke ontwikkeling die een duidelijke weerslag hebben op het professionele vlak, maar ook in je privé omgeving de boel onder druk zetten. Je haalt je doelen niet, mist focus of passie, staat er alleen voor of je bent drukker met het dagelijks proces dan met groei en toekomstperspectief. Het kan ook zijn dat het gewoon goed met je gaat, maar je weet dat je wilt blijven investeren in jezelf en zoekt een goede sparringpartner die je no-nonsens spiegelt. Als coach, counselor en mentor kan ik je helpen.

Herken jij jezelf in onderstaande punten?

 • Je staat altijd aan en toch vallen de resultaten tegen

 • Je voelt aan alles dat er meer in je zit, maar hoe komt dit eruit!?

 • Je wilt nou eens kiezen wat je écht wil.

 • Je zit in een sleur en je wilt achter je echte drijfveren komen om weer te groeien.

 • Je hebt moeite met relaties, van je eigen partner tot collega’s en vrienden.

 • Je hebt behoefte aan een neutrale sparringpartner, iemand die eerlijk en oprecht spiegelt én begaan is.

 • Je ervaart een plafond waar je maar niet doorheen komt, in je bedrijf of functie.
   

INHOUD 

Wat is het Kingdom Care Coachjaar?

Dit coachjaar is een unieke vorm van persoonlijke begeleiding wat zorgvuldig is samengesteld vanuit een jarenlange ervaring in persoonlijke transformatie. Niet alleen bij mijzelf, maar vooral de honderden mensen die ik inmiddels heb mogen begeleiden. Daar zitten ook veel ondernemers en managers tussen. Juist bij deze groep mensen heb ik gemerkt dat er meer behoefte is aan maatwerk, drive, creativiteit en passie om tot resultaten te komen. Doordat ik zelf ook ondernemer ben weet ik dat het soms ingewikkeld is om voor langere tijd toegewijd te blijven aan een plan waarvan je weet dat een grondige aanpak nodig is. Bij persoonlijke verandertrajecten is een grondige aanpak een must! En het werkt; dit coachjaar gaat je leven veranderen!

Wat levert het jou op?

Je krijgt meer zicht in wie je bent. Je leert je talenten, waarden en drijfveren beter kennen en weet hoe je deze kunt inzetten in leven en werk. Je versterkt je persoonlijk leiderschap door te werken aan vitaliteit, het vergroten van je bewustzijn, het nemen van verantwoordelijkheid en het maken van goede en gezonde keuzes. 

Business coaching

KINGDOM CARE 
BUSINESS COACHING

Of je nou een onderneming gestart bent en vooral als zelfstandige werkt, je in de rol van C.E.O. een bedrijf leidt met 200 medewerkers of je als manager groeistappen wilt maken en daar hulp bij zoekt; een neutrale partij mee laten kijken is altijd een goed idee! 

Dat dit een spannend proces is of dat je twijfelt of er wel voldoende rendement uitkomt kunnen we echt begrijpen. Lees daarvoor het kopje ‘leiderschap coaching’ hieronder. Maar dat wij er alles aan doen om jou of jullie dáár te brengen waar je zo naar verlangt; dat is een feit. 

 

Herken je dit?
 

 • Je ervaart (te)veel tijdsdruk. Nu in deze hectische tijd meer dan ooit

 • Het lukt je niet om concrete (groei)doelstellingen te maken en te behalen

 • Het aansturen van medewerkers is een grotere uitdaging dan je dacht

 • Je weet dat je vast zit en handelt vanuit bepaalde (onwerkbare) patronen, maar het lukt je zelf niet om hieruit te komen

 • Je ervaart geen focus en geen duidelijk doel (meer) in je leven

 • Je bent het plezier van ondernemen kwijtgeraakt en wil dit terug. 

 

Hier bij Kingdom Care focussen we alleen op waar we echt goed in zijn; het begeleiden en ontwikkelen van jou als individu en jullie als team. Dát is onze passie en corebusiness.  

LF_kingdom_care-132_edited.jpg

PERSOONLIJKE COACHING

Het probleem is meestal niet de uitdaging, maar de onbewuste processen in onszelf.

Daar hebben we te weinig zicht op. En daar kan coaching een belangrijke rol gaan spelen. Coaching maakt zichtbaar wat er leeft aan onbewuste processen, belemmerende overtuigingen en ingesleten gedachtepatronen.


Om blijvend resultaat te behalen benaderen wij iedere vraag op de kern van hetgeen er speelt. Dit betekent in veel gevallen dat we werken op het emotionele vlak. Niet als doel op zich, maar om werkelijke beweging te krijgen. Emoties brengen mensen in beweging en fungeren als brandstof naar verandering. Emoties vormen vaak ook de belemmering om doelen te bereiken als we deze niet kunnen reguleren en erdoor overspoelt raken. 

We coachen zo praktisch als mogelijk, en zo diepgaand als noodzakelijk. 

 

Een persoonlijk traject vraagt om maatwerk. Jij als individu bent uniek. Wij als coach kijken heel goed naar wat past en werkt voor jou. Tijdens de intake komen we samen tot een coachplan waar we allebei in geloven. Een nieuw begin.

TEAM COACHING

Het succes van de organisatie wordt bepaald door het functioneren van het team.

Team coaching helpt de dynamiek van het team te verbeteren, maar ook het individueel functioneren van de leden van het team. 

 

Een team dat elkaar (1) vertrouwt, (2) kwetsbaarheden bespreekbaar maakt, (3) constructieve conflicten durft te voeren, (4) commitment geeft aan afspraken, (5) zich verantwoordelijk voelt, elkaar aanspreekt en waar aandacht is voor het gezamenlijke resultaat groeit en wordt elke dag beter en sterker. Vanzelfsprekend zorgt dit voor een beter organisatieresultaat, maar vooral ook voor betrokken en gemotiveerde medewerkers!

 

Kingdom Care kijkt mee waar het niet stroomt binnen het team in de 5 punten hierboven omschreven. Middels een op maat gemaakt plan, waarbij we diverse psychologische interventies en methodieken inzetten, komen we tot het gewenste resultaat. Een nieuw begin.

LF_kingdom_care-136.jpg

''Leiders zijn niet verantwoordelijk voor de resultaten, leiders zijn verantwoordelijk voor de mensen die verantwoordelijk zijn om resultaten te behalen.'' 

LEIDERSCHAP COACHING

dcf4fc53-ac5f-493d-9b9c-22abda8dc0f0.jpg

Iedere vorm van leiderschap begint met contact. Om effectief te zijn en te kunnen leiden in een omgeving is contact met deze omgeving onmisbaar. Contact maken doe je niet met je hoofd maar met je hart.Handelen naar wat je hart je ingeeft vraagt moed. Moed om te handelen naar wat je voelt en moed om de emoties van spanning, kwetsbaarheid en angst die daarbij horen ook aan te kijken en te reguleren. Leiderschap komt veelal neer op het ‘durven niet te weten’. Leiderschap is immers voorgaan, nieuwe dingen creëren en stappen zetten die nog niet eerder zijn gezet. Leiderschap vraagt veelal om keuzes waarvan je de impact vooraf onmogelijk kunt ‘weten’.

Leiderschap: Kiezen vanuit Liefde in plaats van Angst.
Liefde is een zich altijd uitbreidende en verbindende energie. Angst doet het tegenovergestelde en maakt je wereld juist kleiner en meer afgescheiden.Heb jij het lef om je leven vanuit Liefde vorm te geven? Ben je bereid uit liefde voor je waarden, je passie of je missie je keuzes te maken en de angst die daarbij hoort aan te kijken? Dat is namelijk wat leiderschap van je vraagt. Dat is wat ons betreft in essentie wat het betekent om in je potentie te leven. 

Wij geven jou de mogelijkheid om te investeren in jezelf als leider. Zelfleiderschap is hierin de eerste noodzakelijke stap. Via jouw persoonlijke heling en groei in zelfkennis zullen de mensen om je heen tot bloei komen. De vrucht van een stevige identiteit. Een nieuw begin.

Achtergrond weg bewerkt.png

MEER INFORMATIE?

Wil je meer informatie over ons aanbod? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier of bel/app naar +31 6 20627505

bottom of page